måndag 2 juni 2008

Füssball


Jag är fortfarande i Umeå. Idag fick jag ett öppet brev från landslaget.
Det lyder:
"Hej Johannes.
Vi i lanslaget vill tacka dig för en så trevlig blogg. Vi följer den slaviskt. Den är mycket spännande och vi gillar den som sagt. Mycket gillar vi dem för vi läser den som sagt slaviskt. Olof Mellberg vill gärna gå på dejt med Rufus efter att vi förlorat EM. Du läste rätt. Vi kommer förlora. Henke Larssons comeback beror på att ryssarna mutat den gamle stören. Vem vill annars ha med honom i ett landslag? Vi övriga har fått en flaska Mer och en tunna olja för att spela läggmatch mot Ryssland. För att bevisa hur dåliga vi kan vara förlorade vi mot Ukraina idag. Det roliga är att Putin har mutat svenskpress att hausa oss till skyarna så att alla nio miljoner svenskar får för sig att vi är europamästare redan innan finalen spelats. Ha ha ha.
Som om vi skulle ha någon chans? Vi hoppas att du kan se det roliga i det hela eftersom du har en så rolig och kittlande blogg.
Nej nu ska vi ställa Zlatan i mitten aven ring och snärta honom med våra handdukar."

Förnedringen börjar snart...








För eventuella landslagsadvokater, människor utan ironi och övriga puckon så är det alltså INTE laget i brevet som skrivit brevet. Lite som bullen fast tvärtom.

Inga kommentarer: